Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 100 grame cascaval
  • - 100 grame kaiser
  • - 30 grame pesmet
  • - 2 oua
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri.

Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici.

Acestea se aseaza pe fasiile din piept de pui, apoi se ruleaza. Se inchid cu un betisor sau cu betisoarele de la friteuza.

Rulourile se dau prin ou apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise