Cordon bleu din carne de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.

Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.

Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.

Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.

Se pun la prajit in uleiul bine incins.

Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise