Cordon bleu din carne de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.

Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.

Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.

Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.

Se pun la prajit in uleiul bine incins.

Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise