Se amestecă prima compoziţie şi se lasă 20 de minute la dospit. Se adaugă compoziţia 2 şi se face un aluat.Se împarte în 2 părţi. La o parte se adaugă 1-2 linguri de cacao. Fiecare parte se împarte în 8-9 buc ati. O bucată albă şi una maro se pun una peste alta şi se întinde aluatul rotund se împarte în 8 părţi.Pe fiecare se pune dulceaţă, rahat, nucă măcinată şi se rulează spre interior.
Se pun în tava unsă şi se coc. După ce se coc, se tăvălesc prin sirop.
Se fierbe zahărul cu apă şi se face un sirop.
La sfârşit, se presară nucă de cocos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise