Cornulete cu nuca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g nuca macinata
  • 400 g faina
  • un ou
  • un plic zahar vanilat
  • 125 g zahar
  • jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 200 g untura sau unt gras

Mod de preparare

Se amesteca nuca, faina, zaharul, bicarbonatul si zaharul vanilat.

Se adauga untura (untul) impreuna cu oul si se framanta bine pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.

Se rup bucatele din aluat, se ruleaza pe un blat de lucru si se fac mici cornulete, ca niste semiluni, de grosimea unui deget mic.

Se dau la cuptor si se scot cand incep sa prinda o culoare aramie. Atentie sa nu se arda.

Timpul de coacere depinde de tipul cuptorului. Dupa ce se racesc se dau prin zahar pudra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise