Cornulete cu Nutella

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o cană jumatate de bors
  • ¾ cană ulei
  • 15 g drojdie uscata
  • un praf de sare
  • 800 g faina
  • Nutella

Mod de preparare

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina.

Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele. Intindem o foaie si o decupam cu ajutorul unei farfurii pentru a fi perfect rotunda dupa care o impartim in triunghiuri.

Le ungem cu nutella si le rulam pentru a forma cornuletele.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cornuletele si le coacem la cuptorul preincalzit la 190-200 grade pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos.

La final le putem pudra cu zahar vanilat. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise