Cornulete fragede

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 1 cana untura
  • un ou
  • un plic de vanilie si o cana de smantana

Mod de preparare

Se framanta bine si se formeaza o coca potrivita. In caz ca se leaga de maini, se mai pune putina smantana, pana se lucreaza usor coca. Se intinde o foaie subtire si se taie in patrate de 1/1 cm si se umple cu magiun sau gem, orice se poate pune. Se pun in tava si se baga la cuptorul incins. Cand sunt gata, se dau prin zahar pudra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise