CORNULETE IN DOUA CULORI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 GR. DROJDIE
  • 1 KG. FAINA
  • 1 CANA DE ZAHAR
  • 1 CANA DE ULEI
  • 1 CANA DE LAPTE
  • 1 PRAF DE COPT
  • ZAHAR VANILAT,ROM
  • SE POATE UMPLE CU BRANZA,GEM SAU RAHAT
  • CACAO

Mod de preparare

PENTRU INCEPUT SE PUNE DROJDIA LA INMUIAT CU O LINGURA DE ZAHAR SE FREACA BINE PINA SE DIZOLVA,SE ADAUGA FAINA CU PRAFUL DE COPT SE INCALZESTE LAPTELE PUTIN CU ZAHARUL CA SA SE DIZOLVE APOI SE PUNE ZAHARUL VANILAT SI ULEIUL,SE FRAMINTA O COCA CONSISTENTA,APOI SE IMPARTE IN DOUA,O PARTE SE AMESTECA CU CACAOA SI PUTIN ROM,SE POATE PUNE PUTIN LAPTE CA SA SE DIZOLVE BINE CACAOA,SE LASA LA DOSPIT SI DUPA ACEEA SE IMPARTE IN OPT BILUTE LE MAI LASAM LA CRESCUT,UNGEM BINE PLANSA ORI LOCUL UNDE O SA LE INTINDEM.SE IA O BILUTA ALBA UNA DE CACAO SE PUNE UNA PESTE ALTA SI LE INTINDEM CU SUCITORUL O TAIEM IN PATRU SI LE UMPLEM CU CE AVETI PRIN CASA EU DE EXEMPLU AM FACUT DOUA TAVI UNA CU BRANZA DULCE,IAR CEALALTA CU GEM AMESTECAT CU NUCA

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise