CORNULETE IN DOUA CULORI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 GR. DROJDIE
  • 1 KG. FAINA
  • 1 CANA DE ZAHAR
  • 1 CANA DE ULEI
  • 1 CANA DE LAPTE
  • 1 PRAF DE COPT
  • ZAHAR VANILAT,ROM
  • SE POATE UMPLE CU BRANZA,GEM SAU RAHAT
  • CACAO

Mod de preparare

PENTRU INCEPUT SE PUNE DROJDIA LA INMUIAT CU O LINGURA DE ZAHAR SE FREACA BINE PINA SE DIZOLVA,SE ADAUGA FAINA CU PRAFUL DE COPT SE INCALZESTE LAPTELE PUTIN CU ZAHARUL CA SA SE DIZOLVE APOI SE PUNE ZAHARUL VANILAT SI ULEIUL,SE FRAMINTA O COCA CONSISTENTA,APOI SE IMPARTE IN DOUA,O PARTE SE AMESTECA CU CACAOA SI PUTIN ROM,SE POATE PUNE PUTIN LAPTE CA SA SE DIZOLVE BINE CACAOA,SE LASA LA DOSPIT SI DUPA ACEEA SE IMPARTE IN OPT BILUTE LE MAI LASAM LA CRESCUT,UNGEM BINE PLANSA ORI LOCUL UNDE O SA LE INTINDEM.SE IA O BILUTA ALBA UNA DE CACAO SE PUNE UNA PESTE ALTA SI LE INTINDEM CU SUCITORUL O TAIEM IN PATRU SI LE UMPLEM CU CE AVETI PRIN CASA EU DE EXEMPLU AM FACUT DOUA TAVI UNA CU BRANZA DULCE,IAR CEALALTA CU GEM AMESTECAT CU NUCA

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise