CORNURI IN DOUA CULORI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1Kg.faina
  • ½ L lapte se fierbe si se amesteca cu 4 linguri zahar si 1 lingurita sare.
  • Se lasa sa se raceasca laptele si pe urma se pune in comp :
  • -1 pachetel de drojdie mic.
  • -2 pachete de praf de copt stinse cu lapte rece.
  • -250 ml ulei.

Mod de preparare

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale.

O parte ramane alba si una se pune cacao.

Fiecare parte se imparte in 6 buc ,apoi in 12 buc.

6 albe +6 cacao

Se intinde o parte cacao,deasupra se pune una alba.Se imparte ca la cornulete.

Iti ies 6x8=48 cornulete

Se umple cu rahat sau finetti.

Se coc (nu se lasa mult la cuptor).Dupa aceea se dau prin siropul rece si prin nuca de cocos.

Sirop : 1 cana zahar

1 cana apa

Se fierb pana se topeste zaharul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise