Cornuri umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cornuri/baghete
  • salam/sunca
  • cascaval (branza topita
  • telemea
  • etc)
  • margarina
  • condimente
  • lapte

Mod de preparare

Cornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol se adauga salamul, cascaval (taiate foarte marunt) si condimentele dupa gust. Aveti grija sa nu iasa o pasta care sa curga - daca trebuie mai inmuiati cu putina margarina. Umpleti cornurile cu aceasta pasta si apoi asezati-le intr-o tava. Ungeti-le cu putina apa pe deasupra si apoi presarati cascaval ras.

Se servesc simple sau fiecare dupa fantezia proprie si dupa gusturi: cu ketchup, hrean, maioneza, etc. Cantitatile sunt la alegerea fiecaruia. De obicei sunt 2 bucati de persoana

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise