Costita cu varza murata

Timp pregatire
220 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza murata (1 kg)
  • 300 g costita afumata
  • 3 linguri untura
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 10 boabe de piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie varza murata in felii. Daca este prea acra, se spala intr-o apa, rece, sau doua si se scurge bine. Se taie costita afumata cu sorici cu tot, in felii groase de un deget.

Este mult mai gustoasa incalzita a doua zi. Se rastoarna ca o budinca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise