Costite de vitel cu legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 8 costite de vitel;
  • - ceapa verde;
  • - usturoi verde;
  • - 400g mazare;
  • - 400g fasle pastai;
  • - 3 morcovi;
  • - 300g ciuperci;
  • - 1-2 ardei gras;
  • - 1 cutie de porumb dulce;
  • - sare, piper, oregano
  • - ulei

Mod de preparare

Se fierb separat costitele cu sare aproximativ 20-30 min.

Intre timp, ungem un vas yena cu putin ulei, apoi adaugam mazarea, fasolea, ciupercile intregi(de preferat cele la borcan sau cutie), morcovul taiat rondele, ardeiul fasii, ceapa si usturoiul verde tocate marunt; le condimentam cu oregano, sare si piper, iar apoi adaugam o cescuta de apa. la sfarsit asezam si costitele, punem capacul si introducem la cuptor.

O reteta simpla si dietetica.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise