Cosulet aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cosul:
  • 3 foi salata verde
  • 2 felii de colac
  • 10 grisine
  • 1 praz sau 2 legaturi de ceapa verde

Mod de preparare

Asez pe o farfurie doua foi de salata,peste care feliile de colac in care infing la distante egale jumatati de grisine.Tai la dimensiuni egale frunzele de praz (sau folosim codite de ceapa ferde).Apoi impletim cosul, dand freunzele de praz sau ceapa verde printre grisine. Asez o frunza de salata verde la fundul cosului pe care il umplu fie cu salata, fie cu piftelute, oua, legume, masline, pateuri sau ce am pentru peritiv, dupa imagnatie. Eu am umplut un cosulet cu salata si unul cu piftelute,oua si masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise