Cosulete cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • branza telemea
  • branza vaci
  • 2-3 catei usturoi
  • 100g unt
  • 70 g sunca afumata

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se taie cu cutitul sau cu un pahar si se introduce in formele de minitarta , unse in prealabil cu ulei.Se aseaza formele pe o tava si se dau la copt in cuptorul dinainte incalzit , pina prind o culoare putin aramie.

Se lasa sa se raceasca putin in forme apoi se scot cosuletele obtinute, pe care le vom umple cu crema .

Preparam crema astfel( cantitatea de branza este in functie de cata doriti sa faceti):

-branza telemea se da pe razatoarea cu gauri mari

- branza de vaci se faramiteaza cu furculita

-ustoroiul si sunca de preseaza prin presa de usturoi

Toate acestea se pun intr-un castron si se amesteca bine cu untul tinut la temperatura camerei si cu putin piper.

Se umplu cosuletele si se orneaza dupa preferinta.

Sunt delicioase linga un paharel de palinca sau unul cu vin....

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise