Cosulete de cascaval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata cascaval
  • ulei pt uns tava

Mod de preparare

Se da cascavalul pe rasatoarea mijlocie. Se pune hartie de copt in tava si se unge cu ulei. In tava unsa de pune cu o lingura cascavalul ras(se fac gramajoare ) la o distanta de 4-5 cm intre ele. Se baga la cuptorul preincalzit si se tin pana se inmoaie cascavalul. Trebuie sa avem pregatit cand se scoate cascavalul 3-4 pahare intoarse cu gura in jos. Se ia bucata de cascaval din tava si se pune pe fundul paharului, luand forma acestuia. Asa se procedeaza cu tot cascavalul. de preferat sa lasam cascavalul sa se raceasca pe pahar. Dupa ce s-au racit se scot si se pun pe farfurie. Se pot umple cu salata de cruditati,salata de vinete, crema de branza etc. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise