Cosulete din biscuiti cu branza si pepene galben

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cosulete ;250 g biscuiti Petit Beurre,100 g margarina topita,100 ml miere de albine
  • crema;200 g branza proaspate de vaci,o mana de stafide umflate(inmuiate in apa calda)2 linguri de iaurt,150 g zahar,zahar vanilat
  • decor ;mici figurine din miez de pepene galben

Mod de preparare

1.Se maruntesc biscuitii la robot apoi se framanta bine cu margarina topita si mierea.

Cu aceasta compozitie se tapeteaza in strat mai gros,forme de briose de silicon,care apoi presata de forma,dand-ui forma de cosulete,se dau la rece o ora sa se intareasca(eu le-am bagat la congelator cateva minute).Dupa ce s-au intarit se scot din formele de silicon

2.Se mixeaza branzica dulce cu iaurtul si zaharul,iar atunci cand devine o crema omogena si spumoasa se adauga stafidele .Cu aceasta crema se umplu fiecare briosa,,indesata apoi se decoreaza cu mici figurine decupate din miez de pepene galben.Se mai lasa macar o ora la frigider

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise