Cosulete umplute cu salata de boeuf

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta proaspete
  • salata de boeuf......vezi reteta aici...... http://mmihalache.blogspot.ro/2014/01/salata-de-boeuf-cu-piept-de-pui.html
  • ulei sau unt topit pentru uns foile
  • frunze de marar pentru decor

Mod de preparare

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta.

Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care captusim forma de briose.

Se da la cuptor si se tine 2-3 min pana prind o culoare usor maronie.

Lasam sa se raceasca in forma ,apoi le scoatem si le umplem cu salata de boeuf.

Decoram cu frunze de marar verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise