Cotlet cu sos de morcov

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg cotlet feliat
  • 2 morcovi
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • condimente ( piper boabe, cimbru , dafin, rosmarin)
  • 1 lingurita de zahar

Mod de preparare

Feliile de carne se dau prin faina si sare si se prajesc bine intr-o tigaie cu ulei;

se pun la fiert impreuna cu morcovul ras marunt si toate condimentele si zaharul; dupa cca 1 ora se adauga si pasta de tomate; dupa inca 20 de minute este gata .

OBS : morcovul poate fi cel fiert anterior in supa .

Se serveste cu garnitura de cartofi piure .

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise