Cotlet cu sos de morcov

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg cotlet feliat
  • 2 morcovi
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • condimente ( piper boabe, cimbru , dafin, rosmarin)
  • 1 lingurita de zahar

Mod de preparare

Feliile de carne se dau prin faina si sare si se prajesc bine intr-o tigaie cu ulei;

se pun la fiert impreuna cu morcovul ras marunt si toate condimentele si zaharul; dupa cca 1 ora se adauga si pasta de tomate; dupa inca 20 de minute este gata .

OBS : morcovul poate fi cel fiert anterior in supa .

Se serveste cu garnitura de cartofi piure .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise