cotlet de porc(ardelenesc)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ceapa
  • ardei gras
  • oua
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin 50 g de faina si se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei , piper, sare si cca 1,5 l de apa fiarta. Sosul se fierbe 10 min, apoi se adauga peste cotlet , si se fierbe in continuare la foc moderat,inca 30 min. Din 550 g de faina, oua si 200 ml de apa se prepara o coca din care se fac galuste, care se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se racesc in apa rece in sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise