COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PENTRU 2 PERSOANE
  • 1 KG COTLETE DE PORC
  • 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE)
  • 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI)
  • 50 GR.SOS CHILLI
  • 50 ML.VIN ALB
  • 100 ML.SUC DE ROSII
  • 100 ML.ULEI DE MASLINE
  • SARE,PIPER

Mod de preparare

COTLETELE DE PORC SE PRAJESC IN ULEI PE AMBELE PARTI,APOI SE SCOT PE O TAVA.INTR-O TIGAIE SE CALESC ARDEIUL SI CEAPA DUPA CARE SE ADAUGA SOSUL CHILLI SUCUL DE ROSII.SE MAI LASA PE FOC 2-3 MINUTESI APOI SE ADAUGA PESTE COTLETELE DE PORC.TOTUL SE INTRODUCE IN CUPTORUL INCINS LA 180C PENTRU APROXIMATIV 10-12 MINUTE.

SE SERVESTE CU OREZ.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise