Cotlet de porc cu sos de ananas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 porti:
  • -COTLET DE PORC 0,600kg
  • -O CONSERVA DE ANANAS
  • -SMANTANA 0,300kg
  • -ULEI 0,100L
  • -SARE(CAT CUPRINZI INTRE DEGETE)
  • -PIPER 0,005kg
  • -SALATA VERDE

Mod de preparare

SE IA COTLETU DE PORC SE BATE CA PENTRU FRIPTURA.CONSERVA SE DESFACE,SE IA ANANASU SE TAIE CUBUTI (IN CAZ CA NU E TAIAT).SMANTANA SE AMESTECA CU 3/2 DI SUCU DE LA ANANAS.ULEIU SE INCINGE SI SE PUNE COTLETU,SE RUMENESTE PE AMBELE PARTI,DUPA CE SA UMENIT SE IA DIN TIGAE SI SE PUNE PE O FARFURIE.IN JIUL FORMAT SE PUNE SMANTANA DILUATA CU SUCUL DE LA CONSEVA DE ANANAS,SARE, PIPER,SE LASA SA FIARBA UN PIC,SI SE PUNE COTLETU,CUBURILE DE ANANAS,SE MAI FIERBE CIRCA 2\'.

Servirea:

SE SERVESTE CALD,PE O FARFURIE ORNATA CU SALATA VERDE SI O ROSIE TAIATA IN FORMA DE NUFAR.SE ASEAZA COTLETU PE FARFURIE SE INPATURESTE CU SOSUL DE ANANAS.

Garnituri:

CARTOFI PRAJITI,CARTOFI NATURII.

POFTA BUNA

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise