Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc cu os
  • 4 linguri mustar
  • 1 l lapte
  • 2 linguri baza pentru mancaruri
  • sare piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust.

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius.

Cotletele astfel pregatite se asaza intr-un vas rezistent la foc, se acopera cu lapte si se introduc in cuptor pentru circa 45 minute sau pana cand scade sosul.

Se servesc cu cartofi natur, salata si un pahar de vin rosu demisec.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise