Cotlet de porc la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sare
  • vin rosu de butuc
  • piper negru
  • sau condimente care de gratar

Mod de preparare

Se condimenteaza carne cu sare si piper sau cu condimentele gata preparate (cele cumparate din comert), se pune carnea pe gratar sa se prajeasca un pic pe o parte si pe cealalta cam 10 min si apoi intr-un castron metalic se pune carnea si se toarna vinul peste aceasta pana o acopera. Se lasa cam o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise