Cotlet de porc la tava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare piper...sau chiar condimente pentru porc .

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea, se condimenteaza dupa gust si se rumeneste pe toate partile. Apoi se introduce la cuptor (180 grade), timp de o ora sau o ora si jumatate , in functie de grosimea carnii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise