Cotlet de porc la tava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare piper...sau chiar condimente pentru porc .

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea, se condimenteaza dupa gust si se rumeneste pe toate partile. Apoi se introduce la cuptor (180 grade), timp de o ora sau o ora si jumatate , in functie de grosimea carnii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise