Cotlet de porc pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 felii de cotlet de porc fara grasime
  • 5 felii de bacon afumat
  • 3 oua
  • 100 gr. cascaval
  • 100 gr. faina alba
  • 200 gr. pesmet
  • sare
  • chili
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Se bat feliile de cotlet cu ciocanul de snitele apoi se sareaza, condimenteaza si se pune o felie de bacon pe o parte a unei felii de cotlet . Se dau prin faina, apoi prin ouale batute cu cascavalul ras si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei fierbinte cam 4-5 minute pe fiecare parte, la foc mediu.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise