COTLET DE PORC UMPLUT IN SOS DE VIN ROSU

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 cotlete de porc(fara os),
  • 2 rosii,
  • 250g.mozzarella,
  • 4 linguri sos de soia,
  • 2 linguri ulei;
  • Pentru sos:
  • 1,5dl. vin rosu,
  • 1 lingura sos de soia,
  • 2,5dl. smantana,
  • 1 lingura unt rece;

Mod de preparare

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si fiecare bucata se bate usor cu batatorul de snitele.

2.Se spala rosiile si se taie felii;branza mozzarella se taie in felii de 1/2 cm.grosime.

3.Pe fiecare cotlet se aseaza cate o felie de rosie si o felie de mozzarella,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se ung cu sos de soia.

3.Uleiul se pune intr-o tigaie , se infierbanta si se frig cotletele umplute cate 8 minute pe fiecare parte.Se scot si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se toarna vinul rosu, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga sosul de soia si smantana si se lasa sa se ingroase putin.Se ia de pe foc si se incorporeaza untul rece si se condimenteaza cu sare si piper.

4.Se aseaza cotletele umplute pe un platou si se toarna sosul de vin rosu peste ele.Se servesc cu garnitura dupa dorinta si vin rosu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise