cotlet de porc (vanatoresc)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • slanaina afumata
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • orez
  • morcovi
  • ardei gras
  • faina
  • smantana
  • supa de oase
  • mustar
  • foi de dafin
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cotletul se introduce la cuptor cu 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se rumeneste pe ambele parti si se scoate intr-un vas separat. Ceapa si morcovi se inabusa in jiul ramas de la frigerea cotletului, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, mustar, boia de ardei, foi de dafin, 500 ml de apa fiarta, sare si se mai fierb 30 min. Sosul format se paseaza , se adauga smantana si se mai fierbe 10 min. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei , supa de oase si se baga la cuptor.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise