Cotlet in sos de hrean

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 lingurite de hrean(daca e din magazin daca e proaspat 2 lingurite)
  • 100gr de unt
  • 150 ml de lapte
  • 100gr de smantana
  • 100 gr de cascaval
  • 4-5 lingurite de otet
  • o lingura faina alba
  • sare piper
  • cotlet de porc afumat
  • cartofi fierti

Mod de preparare

Cartofi:

Se taie rondele si se aseaza intr-o tava de iena unsa cu unt si condimentam cu sare si piper

Cotletul:

Il portionam si il batem cu ciocanul de snitele.Il condimentam si il prajim in ulei pana se rumeneste(am folosit cotlet afumat fiindca ai da o aroma fina si bogata dar se poate folosi si cotlet normal).Il luam din tava si il punem la racit.

Sosul:

Hreanul il punem la macerat cu otetul min 1 ora.In uleiul ce a ramas de la cotlet topim 100gr de unt punem faina si stingem cu laptele.Adaugam smantana si hreanul macerat potrivim de sare si piper.

Cotletele le fierbem 1-2 minute in sos.Punem cotletele peste cartofii din tava peste care turnam sosul iar pe deasupra radem cascaval.Dam la cuptor pana se gratineaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise