COTLETE DE MISTRET CU CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de mistret ,
  • faina ,
  • ulei
  • 100 g. morcovi,
  • 100 g. telina ,
  • 100 g. ceapa ,
  • 100 g pasta de tomate,
  • 100 g. ciuperci,
  • 1 pahar vin rosu,
  • 500 g .smantana,
  • verdeata,(patrunjel verde , marar)
  • piper,
  • condimente pentru vanat,
  • sare;

Mod de preparare

1. Se marineaza cotletele de mistret si se tin in marinata o noapte.

2. Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si condimente pentru carne de vanat, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se pun intr-un vas de Jena si se tin la cald. In uleiul ramas, se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se adauga pasta de tomate, 1 lingura apa, vinul si se lasa sa fiarba 30 min.

3. Se strecoara sosul peste cotlete, se adauga smantana amestecata cu faina ramasa si ciupercile, se mai adauga condimente, daca este necesar, si se continua fierberea, pana cand carnea s-a patruns. Cotletele se servesc presarate cu verdeata tocata marunt. Insotim preparatul de un vin rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise