COTLETE DE PORC CU CASTANE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cotlete,
  • 1 kg.castane dulci,(comestibile)
  • 200g.unt,
  • 1/2 l. supa de carne)poate fi si din cubulet),
  • cateva ciuperci(5-6 buc.),
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Cotletele se frig pe ambele parti in unt (100g.).

2.In acest timp, castanele se cresteaza ,se tin 10 minute in apa clocotita si se curata de coaja si pielita.

3.Ciupercile taiate julien , se prajesc in restul de unt ,se adauga castanele taiate jumatati si zeama de carne .Se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute acoperit ,la foc mic.Se toarna peste cotlete si se dau la cuptor,40 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise