COTLETE DE PORC CU SEDAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru o portie):
  • 170g.cotlet de porc,
  • 60g.bacon afumat,
  • 50g.svaiter,
  • 50g.sedar(telina olandeza),
  • 60 g.unt,
  • 3g.Delikat,
  • sare,
  • piper,
  • 100ml.vin alb sec;

Mod de preparare

1. Se ia cotletul de porc dezosat, se bate foarte bine si se transeaza in 3 felii. Feliile de cotlet, de bacon si de svaiter se condimenteaza, se ruleaza foarte bine si se pun pe gratarul incins.

2. Intr-o tigaie, se face un sos din sedartocat felii subtiri care se calesc in unt, se sting cu vin alb, se condimenteaza si se lasa la foc moderat.

3. Dupa ce rulourile au fost prajite pe gratar, se pun in tigaie in sosul format, se mai lasa 3 minute impreuna sa fiarba.

4. Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti sau cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise