Cotlete de porc in sos picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 cotlete de porc,
  • 2 linguri faina,
  • 200 g castraveti murati,
  • 100 ml vin alb,
  • 1 lingura mustar,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare si piper dupa gust,
  • 6 linguri ulei.

Mod de preparare

Speli cotletele si le usuci cu un servet curat, apoi le inabusi cu 4 linguri ulei si apa pana se inmoaie. Cureti ceapa, o speli si o dai pe razatoarea mare, apoi o inabusi putin cu uleiul ramas. Adaugi sucul de rosii, faina, castravetii murati taiati marunt si lasi sa fiarba inca 5 minute. Pui vinul si mustarul, sarezi si piperezi dupa gust, apoi stingi focul si adaugi patrunjelul tocat marunt.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise