Covrigei cu zahar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100gr unt
  • 100 gr smintina
  • 2 galbenusuri
  • un albus
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 lingura zahar tos

Mod de preparare

Din ingredinetele de mai sus se face un aluat moale. Bucatele mici din aluat se ruleaza in fora de covrigei. Se ung cu albusur si se presara cu zahar tos. se coc in cuptorul la foc iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise