Covrigei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 margarina
  • 3 linguri untura si un cub de drojdie
  • chimen

Mod de preparare

Se lasa drojdia la inmuiat in apa calduta, dupa care se framinta covrigeii cu ingredientele necesare. Se intinde o patura din coca framintata,se taie cu forma speciala de covrigei, dupa care se ung cu un ou batut cu o lingurita de sare. Suint foarte fragezi si buni.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise