Crab sticks pane

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta

Mod de preparare

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.

Se bat bine ouale cu condimentele.

Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins doua -trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise