Crab sticks pane

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta

Mod de preparare

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.

Se bat bine ouale cu condimentele.

Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins doua -trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise