crap afumat in sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileuri de crap
  • lapte
  • frunze de dafin
  • piper boabe
  • ceapa
  • smantana
  • tomate mici
  • ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

Se pun fileurile de crap intr-un vas pe foc impreuna cu laptele , frunzele de dafin, boabele de piper si ceapa. Dupa ce amestecul da un clocot, se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc 5 min. Se scot apoi fileurile din vas si se mentin la cald.

Se da din nou in fiert si se lasa la foc 2-3 min, pana scade la jumatatre. Se strecoara in alt vas, apoi se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba impreuna, amestecand din cand in cand. Se curata fileurile de peste si se adaquga sos. Se incorporeaza feliile de tomate si ceapa verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise