Crap cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg file de crap
  • 800g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 400g rosii bulion
  • sare,piper,foaie dafin,cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se portioneaza crapul, se condimenteaza apoi se introduce la cuptor 5 minute dupa care se adauga ceapa taiata pestisori,ciupercile spalate,curatate si taiate felii subtiri.

Se toarna vinul si se lasa la cuptor inca 7 minute dupa care se adauga rosiile in bulion, lasandu-se in cuptor inca 10 minute.

Se decoreaza cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise