Crap cu legume la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap - 3 Kg
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • trei rosii
  • un morcov
  • o ceapa
  • usturoi
  • suc de rosii
  • foi de dafin
  • sare piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se curata pestele de solzi si mate,se sareaza si se lasa asa 15 min.In timpul asta se pregatesc legumele,se spala si se curata ardeii,rosiile ,morcovul si ceapa.Ceapa si morcovul se taie rondele ardeii fasii subtiri,rosiile felii.

Pestele se unge bine cu ulei,se umple cu cateva feliute de usturoi,se condimenteaza cu sare si piper si se presoara deasupra feliutele de ceapa, de usturoi ,foile de dafin,sucul de rosii,ardeii si o cana de apa,si se pune tava in cuptor pt o jum de ora. Cand pestele capata o culoare frumoasa,se intoarce cu grija si se pune iar in cuptor.Se adauga si rosiile.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise