crap cu smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 75 g unt
  • 250 g smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata crapul, se goleste, se sareaza si se pipereaza atat pe dinauntru, cat si pe dinafara. Se pune intr-o tava cu jumatate din cantitatea de unt taiata bucatele si raspandita in jurul pestelui. Cealalta jumatate, se introduce in burta crapului, se adauga o lingura de apa si se coace la cuptor 30-40 minute. Se controleaza cuptorul ca sa nu se arda sosul din tava. Cand carnea pestelui este moale, se toarna smantana deasupra si se mai tine inca 5 minute la cuptor. Se serveste fierbinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise