crap cu sos de vin rosu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap fara cap
  • ceapa
  • vin rosu
  • ulei
  • morcovi
  • faina
  • pasta de tomate
  • arpagic
  • ciuperci
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Crapul se portioneaza in bucati si se sareaza. Ceapa se toaca marunt. Morcovii si ciupercile se curata , se spala si se taie in bucati. Cand se folosesc ciuperci conservate , se scurg de lichid si se taie cuburi. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml de apa. Patrunjelul verde se toaca marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise