Crap in sos rosu cu usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap potrivit, curatat
  • 500 ml bullion de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa
  • 2 linguri pesto rosso
  • 1 lingurita zahar
  • sare de mare
  • 4 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi galbeni, curatati si feliati
  • 250 gr rosii cherry

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200˚C.Aseaza crapul intr-un vas termorezistent.

Intr-un vas amesteca bulionul de rosii cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zahar si sare de mare dupa gust.Cuarata usturoiul desfacand capatanele de usturoi si luand pielita de pe catei.Umple pestele cu cativa catei de usturoi, cateva felii de ardei si cateva rosii cherry.Toarna deasupra compozitia cu bullion de rosii.Presara restul de usturoi, ardei si rosii.Da totul la copt 30 minute pana cand pestele s-a facut, iar sosul s-a ingrosat putin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise