Crap la cuptor cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg crap intreg
  • 0,5 kg ardei gras tricolor
  • o ceapa
  • 0,4 kg rosii decojite
  • o lamaie
  • 0,25 L vin alb
  • 50 ml ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si se introduce in cuptorul incins la 180 grade C.

Ardeii se taie fasii subtiri, ceapa pestisorii, rosiile sferturi, apoi toate se calesc la foc iute in ulei de masline. Toate legumele se aseaza peste crapul gatit jumatate. Cand totul este gata se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise