Crap la cuptor cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg crap intreg
  • 0,5 kg ardei gras tricolor
  • o ceapa
  • 0,4 kg rosii decojite
  • o lamaie
  • 0,25 L vin alb
  • 50 ml ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si se introduce in cuptorul incins la 180 grade C.

Ardeii se taie fasii subtiri, ceapa pestisorii, rosiile sferturi, apoi toate se calesc la foc iute in ulei de masline. Toate legumele se aseaza peste crapul gatit jumatate. Cand totul este gata se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise