Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap (cca 2 kg)
  • 2 pahare iaurt natural
  • 50 ml ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 inguru sare gronjoasa
  • otet - cateva picaturi

Mod de preparare

Spalam crapul si il dam cu sare din belsug, il punem pe gratar. Il lasam pe partea cu pielea cca 5 minute apoi il intoarcem. Cand s-a facut il luam de pe gratar si il lasam acoperit sa nu se raceasca.

Sosul: Pisam usturoiul foarte foarte bine, il frecam cu linguria pana devine cremos, adaugam cateva picaturi de otet, uleiul si amestecam foarte foarte bine, apoi adaugam iaurtul si le amestecam inpreuna.

Servin crapul impreuna cu sosul si mamaliguta, este extraordinar de bun iar iaurtul e ca un balsam pentru stomac

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise