Crap pe varza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un crap mare (1 -1,5 kg)frecat cu sare si crestat )
  • o varza acra tocata marunt
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Se incalzeste o tava si se pune varza cu ulei ;se caleste amestecind din cind in cind, cam 1/2 h

Se adauga rosiile taiate ,piper boabe,si ardeiul gras taiat julien;se amesteca pe foc.

Se pune crapul deasupra si se da la cuptor.(din cind in cind se ia cu o lingura din zeama lasata si se toarna pe peste.

Cam peste 40 min se scoate ,se lasa sa se odihneasca cam 1h si se serveste

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise