Crap pe varza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un crap mare (1 -1,5 kg)frecat cu sare si crestat )
  • o varza acra tocata marunt
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Se incalzeste o tava si se pune varza cu ulei ;se caleste amestecind din cind in cind, cam 1/2 h

Se adauga rosiile taiate ,piper boabe,si ardeiul gras taiat julien;se amesteca pe foc.

Se pune crapul deasupra si se da la cuptor.(din cind in cind se ia cu o lingura din zeama lasata si se toarna pe peste.

Cam peste 40 min se scoate ,se lasa sa se odihneasca cam 1h si se serveste

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise