Crap pe varza acra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg crap
  • o varza acra mare
  • 100 ml ulei
  • 4 rosii
  • un ardei gras
  • piper
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Se curata, se spala si se portioneaza crapul, se da cu sare si se lasa sa stea circa 30 de minute.

Separat se taie varza ca pentru varza calita, se caleste in ulei, se adauga rosiile curatate de coaja, ardeiul verde taiate feliute, mararul si putin piper. Varza astfel calita se asaza intr-o tava, iar deasupra se pun feliile de crap. Se da tava la cuptor, la un foc potrivit.

In timpul coacerii se ung mereu feliile de crap cu zeama lasata de varza si rosii.

Se serveste cald sau rece, dupa ce crapul s-a rumenit frumos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise