crap pescaresc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap fara cap
  • ardei gras
  • ulei
  • usturoi
  • pasta de tomate
  • rosii
  • cimbru
  • vin alb
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper; se introduc in cuptor si se frig.

Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii,pasta de tomate, usutori, piper si se introduc la cuptor 30 min. Se sfarsit se adauga vin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise