Crap umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap de aproximativ 1 kg,
  • 2 cepe,
  • 200 g nuci pisate,
  • 100 g stafide,
  • 3 oua,
  • 1 legatura patrunjel,
  • cateva felii de paine,
  • sare, piper, ulei,

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga apoi miezul de paine inmoiat in apa si stors, nucile, stafidele, ouale batute, patrunjelul tocat marunt, sare, piper. Crapul se spala, se scot maruntaiele. se curata de solzi, se scoate sira spinarii, se presara cu sare, dupa care se umple cu compozitaia de mai sus. Se leaga burta cu scobitori sau ata, se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor. Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise