crap unguresc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap fara cap
  • ulei
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • costita afumata
  • smantana
  • cartofi
  • rosii
  • boia de ardei iute
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Pestele uns cu 50 ml de ulei se asaza intr-o tava si se introduce la cuptor cca 15 min.

Ceapa, cartofii, ardeii se inabusa in 100 ml de ulei si 10 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, cimbrul , costita, boia, piper, sare si cca 500 ml de apa.

Legumele se asaza pe intr-o tava , deasupra se asaza bucatile de peste cu o jumatate de rosie si se introduc la cuptor cca 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise