Craticioara cu cartofi si crenvusti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi fierti,si taiati felii groase
  • 200g crenvusti
  • 150g cascaval ras
  • sare,ulei,piper,
  • patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se fierb 15 minute,se scot,se racesc si se taie felii mai groase;

Intr-o tigaie cu putin ulei de masline,calim crenvustii,la foc domol,iar cand acestia au inceput sa se coloreze,adaugam,cartofii,amestecam cu atentie,scuturand tigaia usor,pt anu sfarama cartofii;

Se asezoneaza cu sare ,piper si patrunjel,se servesc cu cascaval ras deasupra!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise