Craticioara cu cartofi si crenvusti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi fierti,si taiati felii groase
  • 200g crenvusti
  • 150g cascaval ras
  • sare,ulei,piper,
  • patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se fierb 15 minute,se scot,se racesc si se taie felii mai groase;

Intr-o tigaie cu putin ulei de masline,calim crenvustii,la foc domol,iar cand acestia au inceput sa se coloreze,adaugam,cartofii,amestecam cu atentie,scuturand tigaia usor,pt anu sfarama cartofii;

Se asezoneaza cu sare ,piper si patrunjel,se servesc cu cascaval ras deasupra!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise