CREIER CU MAIONEZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g creier
  • 250 g maioneza
  • 100 ml smintina (facultativ)
  • patrunjel
  • marar.

Mod de preparare

Creierul de vitel sau de porc se fierbe, se strecoara si, dupa ce s-a racit, se taie in felii care se vor aseza pe platoul de servit.Peste ele se desarta maioneza, dupa ce i s-a potrivit gustul mai picant cu sare, zeama de lamiie, mustar, marar sau patrunjel si s-a amestecat cu smintina de buna calitate.In loc de maioneza se poate pune sos olandez sau sos maioneza cu smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise