Creier pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g creier porc
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Creierul se pune la fiert in apa cu sare aproximativ 20-25 minute.

Se pune la scurs, iar dupa ce s-a mai si racit se trece prin ou batut cu sare si piper, apoi prin faina alba si prin pesmet.

Se prajeste in ulei incins pe ambele parti, apoi se aseaza pe un servet absorbant pentru a se elimina surplusul de ulei.

Se servete cu salata de cruditati, cartofi prajiti sau cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise