Creier pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g creier porc
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Creierul se pune la fiert in apa cu sare aproximativ 20-25 minute.

Se pune la scurs, iar dupa ce s-a mai si racit se trece prin ou batut cu sare si piper, apoi prin faina alba si prin pesmet.

Se prajeste in ulei incins pe ambele parti, apoi se aseaza pe un servet absorbant pentru a se elimina surplusul de ulei.

Se servete cu salata de cruditati, cartofi prajiti sau cartofi natur.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise